Over SRP Zuid

SRP Zuid

Onze directeur-eigenaar Ronald Onink richtte SRP Zuid op in 2005. Mede dankzij zijn passie en enorme drive groeide ons bedrijf uit tot de huidige omvang.

SRP Zuid begon in Bladel met enkele medewerkers als paneelbouwer van verdeelinrichtingen. De activiteiten van ons bedrijf breidden zich gestaag uit, onder meer naar besturingstechniek en kabel-assemblage. Vandaag de dag zijn we bij SRP Zuid werkzaam met meer dan honderd collega’s.

Door een combinatie van standaard- en maatwerkoplossingen zijn we bij SRP Zuid in staat om de meest uitdagende vraagstukken op het gebied van schakel- en verdeelinrichtingen, besturingstechnieken en bedieningspanelen voor u op te lossen.

Gedrags- en integriteitscode

SRP Zuid

Onze visie op ondernemen is gebaseerd op vertrouwen, gezamelijke normen, waarden en doelen. Dit hebben wij vertaald naar een gedrags- en integriteitscode. Onze medewerkers onderschrijven deze code en dragen deze uit in het dagelijks werk. We vragen ook onze klanten, partners en leveranciers om onze gedrags- en integriteitscode te onderschrijven.

Gedrags en integriteitscode SRP Zuid

SRP Zuid | Ons team

Ons team bestaat uit bevlogen en betrouwbare vakmensen, die doen wat ze beloven. Klantgerichtheid is voor ons het uitgangspunt voor een goede samenwerking en een succesvol eindresultaat. Door vanaf het eerste contact intensief op te trekken met u als klant, zorgen wij er samen met u voor dat elk project een succes wordt.

Sander Gorissen
Sander GorissenOperationeel Manager
Dirkjan van Helten
Dirkjan van HeltenAccountmanager
Rene van Roij
Rene van RoijAccountmanager
Johan Antonis
Johan AntonisHoofd Calculatie
Arthur Vermeij
Arthur Vermeij Hoofd Werkvoorbereiding
Colleen van der Kerk
Colleen van der Kerk HR

SRP Zuid werkt o.a. samen met