Koploper in innovatie

SRP Zuid

ABB Ability™ Energy and Asset Manager

SRP Zuid

In een wereld die steeds verder digitaliseert en waarin connectiviteit vanzelfsprekender is dan ooit, sluit ABB Ability Energy and Asset Manager naadloos aan op deze ontwikkelingen. Deze state-of-the-art cloudoplossing faciliteert energiemonitoring, – analyse en -optimalisatie. Met die informatie kunnen eindgebruikers gericht de kosten verlagen, veiligheid & comfort verhogen en de efficiëntie verbeteren. De toepassing is onder andere terug te vinden in de industrie, datacenters, openbare gebouwen waaronder hotels, zorginstellingen en winkelcentra.

De mogelijkheden?

  • 20% besparing op de energie rekening
  • 30% besparing op operationele kosten
  • 40% besparing op onderhoudskosten
  • 100% voorkomen van ongeplande uitval

Met de inzet van ABB Ability Energy and Asset Manager verzekert SRP Zuid de klant een duurzame, economische en veilige installatie. Het systeem is volledig ingericht op het managen van energie volgens de ISO50001 norm. Doormiddel van een plug-and-play ontwerp is het ook mogelijk om deze slimme oplossing in een bestaande verdeler te installeren.

ROI Calculator

Meer inzicht in uw energieverbruik, veiligere panelen, voorspellend onderhoud en een duurzamer eindproduct. Benieuwd wat dit voor u op kan leveren? Vul dan nu de Return On Investment Calculator in en ontvang meteen een (kosteloze) calculatie. Alleen geïnteresseerd in wat deze slimme oplossing u kan brengen op gebied van Energy Management? Door alleen uw situatie, financiële parameters en uw Energy Management informatie aan te vullen, ontvangt u ook meteen een calculatie voor deze parameters.