SRP Zuid éénmalig hoofdsponsor van FC Eindhoven!

09-03-2020
Afgelopen 06 maart 2020 heeft de wedstrijd FC Eindhoven – TOP Oss plaats gevonden in het Jan Louwers stadion. Tijdens deze wedstrijd was SRP Zuid éénmalig hoofdsponsor van FC-Eindhoven. Dit mocht natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan.

Uitverkocht stadion
Voor het eerst sinds lange tijd was het Jan Louwers stadion volledig uitverkocht. Dit is medemogelijk gemaakt door SRP Zuid. In samenwerking met FC Eindhoven zijn er verschillende maatschappelijke organisaties, scholieren en leden van amateurvoetbalverenigingen uitgenodigd om de wedstrijd te mogen bijwonen. Er is deze avond groots uitgepakt, een DJ langs het veld heeft gezorgd voor de muzikale opbouw richting de wedstrijd en is er een mooie sfeeractie op touw gezet.

De uitslag
In een zwaarbevochten wedstrijd hebben de Blauw-Witten een gelijkspel uit het vuur weten te slepen. Na 33 minuten gespeeld te hebben, stond FC Eindhoven al met 0-2 achter.

In de laatste minuut van de reguliere speeltijd kreeg FC Eindhoven loon na werken en werd de gelijkmaker gescoord.  Het Jan Louwers Stadion ging nog eens vol achter de ploeg staan en de Blauw-Witten gingen vol voor derde goal. Deze viel niet meer, waardoor beide ploegen moesten leven met een punt.

Benieuwd hoe de wedstrijd beleefd is? Bekijk snel onderstaande aftermovie!